Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Borsec

                                                                                             

Noutăți

Festival Nostalgic / Nosztalgia Fesztivál

Ismét időutazásra hívunk Borszékre minden kedves érdeklődőt. Augusztus 19-21 között, a Nosztalgia Fesztivál kilencedik kiadásán újfent felélesztjük az arisztokrácia századfordulós világát.

Te invităm din nou la o călătorie în timp, în frumoasa staţiune Borsec. În perioada 19-21 august, la cea de-a noua ediție a Festivalului Nostalgic, vom reînvia episoade din viaţa staţiunii de la începutul secolului.

Szervezők / Organizatori: Primăria Orașului Borsec/Borszék Polgármesteri Hivatala, Fundația Pro Borsec/Borszékért Alapítvány

Borsecul poate fi vizitat și virtual

La câteva luni de la demararea unei acțiuni de digitalizare a obiectivelor și traseelor turistice din Borsec, proiectul a ajuns, cu succes, la final. Două proiecte au fost depuse în acest scop de către Fundația Pro Borsec în parteneriat cu Primăria Borsec, ambele fiind finanțate de către Consiliul Județean Harghita.

Complexul de Schi Speranța - sezon 2021-2022

Borsec - destinația ta de iarnă!

Condițiile sunt excelente pe pârtiile de schi și la patinoar!

Program:

Luni-Vineri 10-18

Sâmbătă: 09-19

Duminică și sărbătorile legale: 09-18

Baia Ó-Sáros - sezonul de iarnă 2021-2022

Dragi oaspeți

Începând de vineri, 24 decembrie puteţi beneficia din nou de serviciile Băii Ó-Sáros.

Tarife:

Baie, saună, cameră de sare - 50 lei/persoană - 2 ore

Pachet de servicii pentru copii sub 14 ani - 25 lei/copil

Informații suplimentare: 0743 165 228;

Program Baia Ó-Sáros: zilnic între orele 12:00 - 20:00;

Vă rugăm să respectați normele igienico-sanitare necesare. Intrarea se face exclusiv cu certificat COVID. Capacitate maximă: 34 de persoane.

O alee terapeutică se va amenaja în Poiana Zânelor

În primăvara anului 2021, Fundația Pro Borsec a participat la concursul de proiecte organizat de Consiliul Județean Harghita în vederea amenajării unei alei terapeutice. Proiectul a fost declarat câștigător, fondul acordat fiind în valoare de 2500 de lei. Cu sprijinul Primăriei Orașului Borsec, lucrările de amenajare a aleii vor începe în cursul zilelor următoare.

Festivalul Nostalgic se reîntoarce!

După doi ani de pauză, îi invităm din nou pe toți cei interesați la o călătorie în timp, în frumosa staţiune Borsec. În perioada 14-15 august, la cea de-a opta ediție a Festivalului Nostalgic, vom reînvia episoade din viaţa staţiunii de la începutul secolului.

Concert trupa Policrom

Trupa POLICROM a fost înființată încă de la începutul anilor 80. De atunci și până în prezent, trupa a participat la sute de evenimente (nunți, petreceri private, spectacole etc) în întreaga zonă a Ardealului și nu numai, abordând de-a lungul timpului un repertoriu muzical variat, din muzica românească și cea internațională.

Astăzi, trupa Policrom se axează pe o interpretare și show 100% live plin de energie. (voce feminină, voce masculină, chitară, clape , tobe, bass) al unui repertoriu de muzică ușoară – divertisment (vals, pop, rock, dance, reggae, latino, funk etc).

Sâmbătă se deschide pista de bob de vară

Lucrările de instalare se apropie de sfârșit, ceea ce înseamnă că începând de sâmbătă, 1 mai pista de bob stă din nou la dispoziția doritorilor de senzații tari.

Situată în Complexul de schi „Speranța”, pista de bob de vară are o lungime de aproape 1500 de metri (pistă coborâre 906 m și pistă urcare 574 m, diferență de nivel 125 m), viteza maximă 40km/h. Accesul către vârful pistei se face cu teleschiul existent prevăzut deja pentru pârtia de schi funcțională pe timpul sezonului rece.