Baia Veche cu Nămol
Din toamna anului 2012 primăria a pus în funcțiune baia cu bazin încălzit de apă minerală Baia Veche-Cu-Nămol. Aceasta s-a reconstruit exact după vechea architectură de prin sec. XIX – pe când avea nămol. Construcția e de o frumusețe specială: e din lemn, iar tavanul din sticlă.
Se alimentează direct de la izvorul cel mai apropiat, apa bazinului rece are 11⁰ C, bazinul cald 28-34 ⁰C. Se recomandă o cură de 10 zile. Iarna funcționează cu program până la ora 20.00. Combinația de schi + baie caldă în apă minerală + saună + apă rece + masaj este, credem, o propunere cel puțin interesantă pentru cei orientați spre fitness, sport și agrement. Tel. direct: +40-735/884723
Dat in folosinta la 27 octombrie 2012. , in strada Uzinei din Borsec.

Contact:
Str. Uzinei nr.1/A
Baia tradiţională din Poiana Zânelor
În anul 2009 fundaţia Ars Topia a hotărât să organizeze claca de amenajări băi tradiţionale din acel an la Borsec. Timp de zece zile, tineri din Ungaria şi Transilvania, împreună cu localnicii au lucrat la amenajarea acestor băi, care de atunci se bucură de un mare succes în rândul vizitatorilor. În cadrul acestui proiect au fost realizate mai multe obiective, cum ar fi: piscină cu apă minerală, băi de picioare, vestiare, filigorie, şezlonguri. Din an în an, numărul turiştilor care vizitează aceste băi este în creştere, dar şi localnicii folosesc aceste ape minerale pentru diferite tratamente.7
Program vizitare: ÎNCHIS
Mofeta și împrejurimi
În anul 2010, cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului şi a Consilului Judeţean Harghita a fost reconstruită mofeta. Vechea construcţie a fost demolată şi a fost reconstruită sub forma unei filigorii lângă noua şi moderna construcţie deasupra gazelor ce emană din pământ. Astfel, în noua clădire pot face tratamente un număr de până la zece persoane odată. A fost reamenajată aleea începând de la intrarea în Scaunul Rotund până la mofetă, a fost amenajată de asemenea poiana mofetei de unde se poate ajunge pe cărări bine puse la punct la vechea mină de calciu, la punctul belvedere de la vechea carieră de travertin, precum şi la peştera de gheaţă. De-a lungul aleilor au fost montate bănci, mese, coşuri de gunoi, în poiană au fost amenajate locuri speciale pentru foc, iar pe lângă liziera pădurii au fost montate toalete şi pubele.
Programul de vizitare: ÎNCHIS
se pot efectua proceduri doar dacă sunt minimum 6 persoane şi programarea se face telefonic (0735884723, 0743165228, 0753362080)
Preţul unui bilet este 10 lei/persoană