Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Borsec

                                                                                             

Sâmbătă se deschide pista de bob de vară

Lucrările de instalare se apropie de sfârșit, ceea ce înseamnă că începând de sâmbătă, 1 mai pista de bob stă din nou la dispoziția doritorilor de senzații tari.

Situată în Complexul de schi „Speranța”, pista de bob de vară are o lungime de aproape 1500 de metri (pistă coborâre 906 m și pistă urcare 574 m, diferență de nivel 125 m), viteza maximă 40km/h. Accesul către vârful pistei se face cu teleschiul existent prevăzut deja pentru pârtia de schi funcțională pe timpul sezonului rece.

Pista este funcțională cu respectarea măsurilor igienico-sanitare și de distanțare socială: respectarea distanței de 1,5 metri, utilizarea dezinfectanților pentru mâini pus la dispoziția utilizatorilor, fiecare bob este dezinfectat după fiecare utilizare. Programul este zilnic între orele 10-20.

Preț biletului este de 15 lei/cursă, copii până la vârsta de 14 ani 10 lei/cursă. Copiii până la vârsta de 8 ani pot folosi bobul numai însoțit de un adult. După trei curse cumpărate se acordă una gratuit, iar după șase curse plătite se acordă două gratuit.

În caz de ploaie pista de bob nu poate fi utilizată!!!

Locuitorii din Borsec, care au solicitat și sunt în posesia „Cardului Borsec”, beneficiază de reducere de 20% pentru folosirea pistei de bob. Reducerile nu se cumulează.

Odată cu deschiderea pistei de bob de vară, restaurantul „Speranța” din complexul de schi își așteaptă oaspeții într-un mediu reînnoit și cu un meniu nou.