Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Borsec

                                                                                             

PROGRAM CEA1 BORSEC 4-6 SEPTEMBRIE 2020

Ceaun” de Cultură și Outdoor, la Borsec!

În weekend-ul 4-6 septembrie, Borsec-ul pre(gătește) un Ceaun de Cultură și Outdoor!

 

Asociația culturală Secvențe și Primăria orașului Borsec vă invită la un eveniment „de racord” al unui îndrăgit eveniment - Ceaun Borsec Festival, care devine, anul acesta, Cea1 Borsec 2020 – Ceaun de Cultură și Outdoor. În perioada 4 și 6 septembrie, vom redescoperi Borsec-ul, cea mai frumoasă stațiune ascunsă din Transilvania, prin muzică, ateliere sportive, culturale și educative, proiecții de film, dar și mancăruri alese, pregătite la ceaun de cinci din restaurantele și pensiunile din stațiune.

Cei prezenți la Cea1 Borsec 2020 vor putea asista la proiecții de filme și concerte în aer liber – un recital de chitară clasica cu Filip Zsombor, concert de muzică medievală cu renumitul ansamblu instrumental Codex și un recital extraordinar al îndrăgitului interpret Emeric Imre. Evenimentele muzicale vor avea loc sâmbătă, în zona Pârtiei de Schi. Tot sâmbătă, pe scena de la Pârtia de Schi, va avea loc o Conferință OUTDOOR, în parteneriat cu Visit Harghita, cu tema: Turismul pentru familii în România.

Ziua de duminica va fi ziua competițiilor sportive - Ziua Borsec OUTDOOR 2020. Vor avea loc concursuri de Cros Montan, Orientare in alergare și demonstrații de parapantă și mountain bike. În zilele de 5 și 6 septembrie, la Borsec, va fi Ziua Bicicletei. Șoseaua de centură a stațiunii, unul dintre cele mai deosebite trasee de ciclism din țară, va fi închisă pentru a lăsa loc amatorilor de bicicletă. Ca element de noutate în acest an se va organiza și un concurs pe echipă la șah - Cupa Villa Montana Borsec. Evenimentul se va desfășura fără spectatori.

Programul complet al evenimentului poate fi găsit pe pagina de Facebook a Ceaun Borsec Festival și la Centrul de Informare Turistică din centrul stațiunii Borsec.