Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Borsec

                                                                                             

Egyelőre elmarad a Borszék Bogrács Fesztivál

A koronavírus pandémia okozta helyzet miatt nem tudjuk megtartani eredeti időpontjában a harmadik kiírásához érkezett Borszék Bogrács Fesztivált. Az igencsak nagy népszerűségnek örvendő borszéki multikulturális, művészeti és gasztronómiai eseményt a hatóságok intézkedéseinek függvényében próbáljuk megszervezni.

A multikulturális művészeti és kulináris világok fesztiválja harmadik kiadásához érkezett idén, tervezett időpontja július 16-19 volt. A jelenlegi állapotok és rendelkezések viszont nem teszik lehetővé azt, hogy a fesztivált eredeti időpontjában megtartsuk. Legutóbbi eseményünk 3 napja alatt több mint 6000 látogatónk volt, egy ilyen méretű rendezvényt a mostani helyzetben lehetetlen biztonságos körülmények között lebonyolítani.

Figyelemmel követjük az eseményeket, és amennyiben a hatóságok rendelkezései megengedik a nagyobb létszámú rendezvények megtartását, fontolóra vesszük a fesztivál újraütemezését egy nyár végi, őszi időpontban. Természetesen legszigorúbban betartva az abban a pillanatban érvényes rendelkezéseket.

Ne feledjük, A Borszék Bogrács Fesztivál receptje nem titkos: sok jókedv, egy csipetnyi művészettel, multikulturalítással és kulináris élménnyel fűszerezve, és máris kész a mesebeli élmény. Reméljük, hamarosan találkozunk. Addig is tanúsítsunk felelős magatartást egymás iránt, vigyázzunk szeretteinkre!

A Borszég Bogrács Fesztivál szervező csapata.